Geen producten (0)

Mondkapje filter

€ 20,65 (inclusief btw 0%)
Omschrijving

 

Mondkapje met filter als zelfstrikker in de kleur wit met zwart

Dit mondkapje van Face Cover is de uitvoering als zelfstrikker met bevestiging achter de oren. Deze  uitvoering heeft een vakje ter hoogte van de mond en neus waar een filter in kan voor extra bescherming.Dit filter kan heel doeltreffend een tissue of keukenpapier zijn. Hierdoor ontstaan 3 lagen voor extra bescherming. Daarnaast heeft deze variant een neusbeugeltje waardoor de stof perfect aansluit op de bovenzijde van de neus en extra goed blijft zitten. De kwaliteit is de vertrouwde zachte katoen. Ook het buigbare neusbeugeltje is gehuld in zacht katoen voor extra comfort. 

Aanbrengen
Plaats het naadje midden op de neus en buig het neusbeugeltje evenwijdig langs de neus zodat deze goed aansluit. Trek de bandjes boven en onder de oren door zodat het mond kapje mooi rondom aansluit. Strik de bandjes achter de oren. Door dat dit mondkapje zelf te strikken is kan deze beter persoonlijk worden afgesteld dan de elastieken bandjes. De bandjes lopen achter de oren langs waar ook de strik komt. Dit mondkapje voor dames en heren is altijd passend en adviseren wij specifiek bij een grotere neus of groter hoofd.  

Filter

Het filter wat in het kapje geplaatst kan worden hoeft geen state-of-the-art filter te zijn. Een gevouwen stuk keuken papier of tissue is voldoende voor absorbtie.  

Belangrijk
Zorg dat voor het aanbrengen en na het verwijderen van het mondkapje handen worden gewassen  met water en zeep voor ten minste 20 seconden. 

Belangrijk bij het dragen is dat het verticale naadje gecentreerd over de neus loopt en dat de randen van het mondkapje rondom aansluiten op het gezicht, zonder openingen. Zorg dat het mondkapje altijd droog is tijdens het dragen.

Verzorging
Face Cover maakt zijn mondkapjes in Nederland en zijn van 100% katoen. Sustainability is hierbij een belangrijke factor. De mondkapjes zijn in de wasmachine te wassen op 60 graden. Gebruik hierbij geen tot zeer weinig wasverzachter en centrifugeer op een laag toerental.

Aandacht
Met het dragen van een mondkapje is niet uit te sluiten dat virussen worden overgedragen. Onze mondkapjes zijn geen medisch steriele mondkapjes. Het dragen van een mondkapje kan je beschermen tegen virussen van anderen naar jezelf, maar kan ook anderen beschermen als je zelf een virus bij je draagt. Een mondkapje maakt je bewust van de situatie om je heen. 

Ontvangen artikelen kunnen niet retour om hygiënische en gezondheidsrisico’s wanneer het zegel is verbroken.

Zelfstrikker met filter in de kleur wit met zwarte bies. 

Ook interessant

Wij van Facecover.nl maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.