Geen producten (0)

Mondkapje Zip Me

€ 23,00 (inclusief btw 0%)
Omschrijving

Mondkapje Zip Me. 

 

Dit Zip Me mondkapje van Face Cover is gemaakt uit katoen en heeft een horizontale rits sluiting waardoor het mondkapje ook gewoon even open kan als het veilig is.

De kleur is lichtblauw met witte verstelbare elastiekebandjes. Witte biesjes en rits. De elastiekjes zijn om achter de oren te dragen en verstelbaar met een chromen gespje. Geen last meer van beknellende elastiekjes omdat deze precies goed zijn af te stellen.

 

Het mondkapje Zip Me is gemaakt van een zachte katoen, heeft 2 lagen en draagt comfortabel. 

Aanbrengen
Om het mondkapje aan te brengen, houd het kapje voor uw gezicht met de gespjes aan de onderzijde. Plaats het mondkapje met het naadje gecentreerd op de neus. Leg de elastiekenbandjes achter de orden. Schuif met het gespje om het mondkapje losser of strakker te zetten. Belangrijk  bij het dragen is dat het verticale naadje gecentreerd over de neus loopt. Hierdoor sluiten de randen van het mondkapje rondom op het gezicht, zonder openingen. Zorg dat het mondkapje altijd droog is tijdens het dragen. Zijn de bandjes met het gespjes goed afgesteld dan kunnen ze op de zelfde positie blijven zitten en hoeven bij een volgende keer niet opnieuw afgesteld te worden. 

Afdoen
Bij het afdoen of verwijderen van het mondkapje is het belangrijk nooit het voorste gedeelte, ter hoogte van de mond of neus aan te raken, verwijder het kapje aan de koorden. Zorg dat voor het aanbrengen en na het verwijderen van het mondkapje handen worden gewassen met water en zeep voor ten minste 20 seconden. 

Verzorging
Face Cover maakt zijn mondkapjes in Nederland en zijn van 100% katoen. Sustainability is hierbij een belangrijke factor. De mondkapjes zijn in de wasmachine te wassen op 60 graden. Gebruik hierbij geen tot zeer weinig wasverzachter. 

Aandacht
Met het dragen van een mondkapje is niet uit te sluiten dat virussen worden overgedragen. Onze mondkapjes zijn geen medisch steriele mondkapjes. Het dragen van een mondkapje kan je beschermen tegen virussen van anderen naar jezelf, maar kan ook anderen beschermen als je zelf een virus bij je draagt. Een mondkapje maakt je bewust van de situatie om je heen. Hou altijd 1,5 meter afstand. 

Ontvangen artikelen kunnen niet retour om hygiënische en gezondheidsrisico’s wanneer het zegel is verbroken.

Mondkapje lichtblauw Zip Me 

Ook interessant

€ 20,65

Wij van Facecover.nl maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.