Geen producten (0)

Mondkapje Zwart

€ 12,00 (inclusief btw 0%)
Omschrijving

Mondkapje Zwart. Het mondkapje heeft een filter vakje en extra lange zwarte koorden om zelf te strikken. 

Dit mondkapje van Face Cover is gemaakt uit katoen in de kleurt zwart. Het is de uitvoering als zelfstrikker met extra lange koorden en heeft een vakje ter hoogte van de mond en neus waar een filter in kan. Door plaatsing van het filter ontstaan 3 lagen, voor extra bescherming. De extra lange koorden geven de keuze om het kapje achter de oren te knopen of op het achterhoofd. Dit mondkapje zwart is volledig zwarte mondkapje past iedere stijl! 

In het vakje voor het filter kan een gevouwen stuk keuken papier of tissue geplaatst worden dit is voldoende. Er worden geen filters meegeleverd. Plaats het filter voordat het mondkapje wordt opgedaan. Het filter moet tijdens het wassen van het mondkapje verwijderd worden. Gebruik altijd een nieuw filter!

Aanbrengen
Om het mondkapje aan te brengen, houdt het kapje voor uw gezicht met het filtervakje aan de binnen en rechterzijde. Plaats het mondkapje met het naadje gecentreerd op de neus. Trek de bandjes boven en onder de oren door zodat het mond kapje mooi rondom aansluit. Strik de bandjes achter de oren of achter op het achterhoofd. Door dat dit mondkapje zelf te strikken kan deze beter persoonlijk worden afgesteld dan elastieken bandjes. Moet u het kapje vaak op en afzetten bestel dan de set met koordstoppers mee uit onze webshop om het kapje nog makkelijker op en af te zetten.

Afdoen
Bij het afdoen of verwijderen van het mondkapje is het belangrijk nooit het voorste gedeelte, ter hoogte van de mond of neus aan te raken, verwijder het kapje aan de koorden. Was het mondkapje na het dragen.  

Belangrijk
Belangrijk bij het dragen is dat het verticale naadje gecentreerd over de neus loopt. Hierdoor sluiten de randen van het mondkapje rondom op het gezicht, zonder openingen. Zorg dat het mondkapje altijd droog is tijdens het dragen. Zorg dat voor het aanbrengen en na het verwijderen van het mondkapje handen worden gewassen met water en zeep voor ten minste 20 seconden. 

Verzorging
Face Cover maakt zijn mondkapjes in Nederland en zijn van 100% katoen. Sustainability is hierbij een belangrijke factor. De mondkapjes zijn in de wasmachine te wassen op 60 graden. Gebruik hierbij geen tot zeer weinig wasverzachter. 

Aandacht
Met het dragen van een mondkapje is niet uit te sluiten dat virussen worden overgedragen. Onze mondkapjes zijn geen medisch steriele mondkapjes. Het dragen van een mondkapje kan je beschermen tegen virussen van anderen naar jezelf, maar kan ook anderen beschermen als je zelf een virus bij je draagt. Een mondkapje maakt je bewust van de situatie om je heen. Hou altijd 1,5 meter afstand. 

Ontvangen artikelen kunnen niet retour om hygiënische en gezondheidsrisico’s wanneer het zegel is verbroken.

Mondkapje zwart met filtervakje in katoen. 

Ook interessant

€ 20,65

Wij van Facecover.nl maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.