Geen producten (0)

Mondkapje Zwart met Elastiek

€ 12,50 (inclusief btw 0%)
Omschrijving

Zwart met elastiek mondkapje met filtervakje / wasbaar in een soft cotton kwaliteit. 

 

De mondkapjes van Facecover.nl zijn goedgekeurd om te dragen in het Openbaar vervoer. Dit mondkapje is zwart met elastiek. 

Dit mondkapje is uitgevoerd met filter vakje en wordt vanst gezet achter de orden met een zacht elastiek. Door de elastiekjes is het mondkapje snel op en af te zetten. Het kapje heeft twee zachte katoenen, soft cotton, lagen welke de mond en neus bedekken, tussen deze twee lagen kan een filter worden aangebracht. Het is afdoende om een filter van tissue- of keukenpapier te gebruiken. Filters worden niet meegeleverd. De kleur is zwart met elasiek voor bevestiging achter de oren. De binnenzijde en elastiekjes zijn zwart en is rondom zwart biesje afgezet.  

Vereisten mondkapje openbaar vervoer. 
Dit mond- neus masker voldoet aan alle gestelde eisen van de overheid, het RIVM en de NEN voor het dragen in het openbaar vervoer. Deze genoemde organisaties adviseren bij riezen in het openbaar vervoer in de ochtend en later op de middag, twee verschillende schonen mondkapjes te dragen.

Wassen
Dit mondkapje kan gewassen worden tot 95 graden. Bij gebruik van voldoende wasmiddel is het advies om op 60 graden te wassen. Niet drogen in de droogtrommel, aan de lucht laten drogen. Nooit chemisch reinigen of stomen. Gebruik geen wasverzachter. Verwijder aangebrachte filters voor het wassen. 

Aanbrengen
Dit mondkapjes heeft elastieke bandjes welke sluiten achter de orden. Het is belangrijk dat de verticale naad van het mondkapje centraal over het midden van het gezicht loopt en dat de randen van het gezichtsmasker passend zonder openingen rond het gezicht valt. Zorg ervoor dat het masker altijd droog is tijdens het dragen. 

Masker verwijderen
Raak het voorste mond- en neusstuk nooit aan tijdens het dragen en bij het verwijderen, om besmetting te voorkomen. Verwijder het masker met de elastiekebandjes. Was uw handen regelmatig met water, zeep en alcohol, voor ten minste 20 seconden.

Het dragen van een mondkapje is in Duitsland en Belgie verplicht bij het reizen in het openbaarvervoer en openbare ruimtes. Dit genomede mondkapje met filtervakje voldoet aan het advies van de Duitse en Belgische overheid.  

 

Mondkapje uit de Black edion Zwart met elastiek voor bevestiging achter de oren. Gemaakt in Nederland.  

Ook interessant

€ 20,65

Wij van Facecover.nl maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.