Geen producten (0)

Mondkapje soft cotton

€ 10,50 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mondkapje met filtervakje / wasbaar in een soft cotton kwaliteit.

 

De mondkapjes van Facecover.nl zijn goedgekeurd om te dragen in het Openbaar vervoer. 

Dit mondkapje is uitgevoerd met filter vakje en wordt gestrikt als zelfstrikker. Door de extra lange, platte bandjes kunnen deze bevestigd worden achter de oren of op de achterkant van het hoofd. Het kapje heeft twee zachte katoenen, soft cotton, lagen welke de mond en neus bedekken, tussen deze twee lagen kan een filter worden aangebracht. Het is afdoende om een filter van tissue- of keukenpapier te gebruiken. Filters worden niet meegeleverd. Leverbaar in specifieke kleuren op verzoek. De kleur is licht blauw met wit. Het voorvlak is lichtblauw, de binnenzijde en koorden zijn wit. Het licht blauwe vlak is rondom wit afgbiest.  

Vereisten mondkapje openbaar vervoer. 
Dit mond- neus masker voldoet aan alle gestelde eisen van de overheid, het RIVM en de NEN voor het dragen in het openbaar vervoer. Deze genoemde organisaties adviseren bij riezen in het openbaar vervoer in de ochtend en later op de middag, twee verschillende schonen mondkapjes te dragen.

Wassen
Dit mondkapje kan gewassen worden tot 95 graden. Bij gebruik van voldoende wasmiddel is het advies om op 60 graden te wassen. Niet drogen in de droogtrommel, aan de lucht laten drogen. Nooit chemisch reinigen of stomen. Gebruik geen wasverzachter. Verwijder aangebrachte filters voor het wassen. 

Aanbrengen
Omdat dit mondmasker extra lange bandjes heeft is deze goed persoonlijk aan te passen naar het hoofd van de drager. De bandjes kunnen achter de oren of op het achterhoofd worden vastgeknoopt. Bij het aanbrengen en dragen van het gezichtsmaskers is het belangrijk dat de verticale naad centraal over het midden van het gezicht loopt en dat de randen van het gezichtsmasker passend zonder openingen rond het gezicht valt. Zorg ervoor dat het masker altijd droog is tijdens het dragen. Liever het kapje zonder strikken aanbrengen, bestel onze koordstoppers mee met uw bestelling, voor maar €1,95 per set van 2. 

Masker verwijderen
Raak het voorste mond- en neusstuk nooit aan tijdens het dragen en bij het verwijderen, om besmetting te voorkomen. Verwijder het masker met de bandjes. Was uw handen regelmatig met water, zeep en alcohol, voor ten minste 20 seconden.

Het dragen van een mondkapje is in Duitsland en Belgie verplicht bij het reizen in het openbaarvervoer. Dit genomede mondkapje met filtervakje voldoet aan het advies van de Duitse en Belgische overheid.  

 

OV goedgekeurd mondkapje in een soft cotton kwaliteit met filtervakje. 

Ook interessant

€ 20,65

Wij van Facecover.nl maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.