Geen producten (0)

Over ons

Meer over ons, ons is Face Cover. Face Cover is ontstaan uit het gebrek aan moderne hippe niet medische mondkapjes. Met de eigen ontwikkelde mondkapjes onderscheidt Face Cover zich van anderen en maakt van gezichtbedekkingen een fashion item! Waarbij we alleen de beste katoenen stoffen gebruiken in mooie zachte kwaliteiten. Al onze artikelen zijn ontwikkeld in Nederland.

Face Cover is een onderdeel van Sevany Fashion Industry BV en gevestigd in Geldermalsen. Wij ontwikkelen en produceren kledingcollecties voor Nederlandse heren en dames mode merken. Waarbij van idee tot en met uitlevering van de collectie uit handen genomen kan worden. De stap naar mondkapjes was voor ons een logische stap omdat wij de beschikking hebben over de mooiste stoffen. Daarnaast hebben wij in ons eigen Nederlandse atelier in Geldermalsen de beste pasvorm voor een mondkapje kunnen ontwikkelen, welke nu aangeboden worden via Facecover.nl.  

Ons wordt gevraagd waarom wij geen Ideal betaal mogelijkheid hebben. Toen wij begin maart 2020 met onze website begonnen was er nog veel onbekend over het Corona virus. Wij zagen dat in Aziatische landen als Singapore de Corona uitbraak niet tot veel besmettingen leidden. Mondkapjes worden bijna standaard gedragen en zijn overal te koop, al ver voor Covid-19, in dit land. Zij dragen mondkapjes ter voorkoming van besmetting van anderen. Naar ons iedee moest dit ook snel in Nederland gebeuren. Ondanks dat de Nederlandse overheid dit schijnveiligheid noemt is er nooit aangedrongen bij de Nederlndse bevolking om ook mondkapjes te dragen, omringende landen als Belgie en Duitsland deden dit al wel vrij snel. Nu is het zelfs verplicht om in Nederland in het openbaar vervoer mondkapjes te dragen per 1 juni 2020. Een hele vreemde situatie dat natuurlijk dat de overheid, nogsteeds, spreekt van schijnveligheid terwijl het verplicht wordt! In Maart 2020 hebben wij dus onze website gelanceerd met het idee om ook in Nederland in niet medische  mondkapjes te kunnen voorzien. Waarom we dus geen Ideal mogelijkheid hebben komt doordat de bedrijven die de Ideal betalingen verwerken hebben afgesproken in maart dat zij niet faciliteren in Covid-19 gerelateerde artikelen. Deze bedrijven als Sisow en Mollie weigerde onze betalingen via Ideal te verwerken. Het had voor u als klant makkelijker geweest als Ideal wel tot de mogelijkheden behoord. Wij dachten dat dit ons grote problemen zou geven, gelukkig is dat niet zo en al snel zagen wij dat Paypal of betalen na ontvangst van de factuur voor bijna niemand tot problemen lijdt. 

Tot zover over ons, natuurlijk horen wij graag van u als er meer vragen zijn. Bel 06 10931477 of vul het contact formulier in op onze contact pagina. 

Wij van Facecover.nl maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.