Geen producten (0)

Face Cover is ok Mondkapjes groothandel en heeft hierdoor een mooi aanbod in mondkapjes voor bedrijven en grootzakelijke klanten.

 

Face Cover heeft mondkapjes welke voldoen aan alle eisen die de overheid, het RIVM en het NEN hebben bepaald. De mondkapjes zijn hierdoor goedgekeurd om te dragen in het Openbaar Vervoer. 


Het zijn mondkapjes gemaakt uit 100% katoen in een zachte kwaliteit. De basis van het mondkapje bestaat uit 2 lagen katoen met de mogelijkheid er een filter tussen te plaatsen. Het is afdoende om hiervoor een papieren filter van keukenpapier of tissuepapier te gebruiken. Filters worden niet standaard meegeleverd. De mondkapjes kunnen tot 95 graden gewassen worden. 

Voor grootzakelijke klanten heeft Face Cover speciale groothandels prijzen online. 

Facecover kan voor u vanaf €3,20 per stuk mondkapjes leveren. 

500 – 1000       =  € 3,80 per stuk

1001 – 5000     = € 3,40 per stuk

5001 – 10.000  = € 3,20 per stuk

>10.000 stuks vraag naar de prijzen en  mogelijkheden

Verpakt per stuk, per 2,3,4 of 5. Beschrijving met eigen logo is mogelijk. 

Levertijd:  5 – 15  Werkdagen na ontvangst aanbetaling.

Betalingsvoorwaarden: 50% vooraf, 50% binnen 5 werkdagen na levering

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW, levering buiten Nederland worden zonder BTW gefactureerd.

 

Neem contact op met Face Cover mondkapjes groothandel onder telefoon nummer 06 109 314 77 (Jaap Zoon) om de mogelijkheden te bespreken. Of stuur een email naar info@facecover.nl

 

Mondkapjes groothandel voor bedrijven en instellingen welke hun medewerkers van goede mondkapjes willen voorzien. 

 

Wij van Facecover.nl maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.